zaterdag 31 augustus 2013

Genealogie Linda Christian

Filmster Linda Christian werd geboren als Blanca Rosa Welter op 13 november 1923 in Tampico, Tamaulipas, Mexico en is overleden op 22 juli 2011 in Palm Desert, California, USA.
Het is maar een heel kort stukje genealogie waar het Linda Christian betreft. Het gaat meer over haar vader dan over haarzelf en daarbij komt nog dat het zo op het oog weinig met Noordwijk van doen heeft. De relatie met Noordwijk is er min of meer met de haren bijgesleept, goed, ze is een keertje op bezoek geweest bij de familie Heineken, maar het zou te ver voeren om van iedere bezoeker aan het Heineken Huis in Noordwijk een stamboom te publiceren, dat begrijpt u zelf ook wel! Het zou wel een verzameling unieke persoonlijkheden opleveren, dat compliment geeft een simpel Noordwijks burgertje graag weg.  "Afkomst" moest wel even doorzoeken voor er iets te ontdekken was over Linda's voorgeslacht en zo werden er de volgende gegevens verzameld van het internet, hierbij voor u gepubliceerd.
Haar beide dochters uit het huwelijk (1949-1956)  met Tyrone Power (1914-1958) werden geboren in Los Angeles, Californië, USA. Romina Francesca Power (zangeres) op 2 oktober 1951 en Taryn Stephanie Power (actrice) op 13 september 1953.   Tenslotte nog wat gegevens over groot- en overgrootouders van Linda Christian. 

Geen opmerkingen: