zaterdag 2 oktober 2010

Aflevering met Gerard Spong


Morgenavond kunt u genieten van de 2e aflevering in de serie met Gerard Spong in de hoofdrol. Uitzending: zondag 03 oktober 2010 20:15, Nederland 2.
Uitzending: zaterdag 09 oktober 2010 13:40, Nederland 2.
Topadvocaat Gerard Spong wil weten, hoe zijn familie in Suriname terecht gekomen is. Was het via berooide soldaten uit Engeland die daar hun geluk wilden beproeven? Bij het onderzoek naar zijn voorouders loopt het spoor via Suriname terug naar Kent, Zuid-Engeland. Via een spectaculair rechtbankverslag uit 1827 leest hij over het familiedrama dat heeft geleid tot het vertrek naar Suriname. Maar als hij in een klein Engels kerkje een Latijnse spreuk op het graf van zijn familie leest, neemt het verhaal een wending die Gerard naar het hart van de Engelse Koninklijke familie voert.
Heeft u gekeken? U weet dat gemiste afleveringen tot een maand na uitzending nog op het Internet zijn te bekijken en dat op de zaterdag volgend op de uitzending u het op de tv nog een keer kunt bekijken! Zo tot zover dus de huishoudelijke mededelingen:
"Afkomst" moet nog een beetje wennen aan de Nederlandse uitvoering van WDYTYA, ziet er mooi uit, maar er mist nog wat spanning omdat de aflevering met Monique van de Ven in de Hoofdrol iets te veel aandacht voor de emoties van de hoofdrolspeelster had waardoor de personen waar het nu juist om ging, wat onderbelicht bleven, maar dat is de persoonlijke mening van "Afkomst". Wordt vast nog spannender in aflevering 2.

Geen opmerkingen: