dinsdag 8 maart 2016

Verborgen Verleden Aaf Brandt Corstius met een familierelatie naar Noordwijk


Om berouw te tonen direct maar het bewijs dat uw overbelaste blogger écht heeft gekeken naar de aflevering met Aaf Brandt Corstius en u kunt de herhaling van het programma ook nog eens rustig terugkijken.......Goed, maar al oplettende realiseerde afkomst zich in de Noordwijkse Afkomst Blog een relatie met de familie te herinneren met de familie Krol. Dat blijkt ook zo te zijn.  Via de mannelijke lijn en de vrouwelijke lijn is er een connectie met Noordwijk te maken.......Weet u dat ook weer.....Geen sprake van een Verloren Verleden........volledig herontdekt en in ere hersteld!

Uit de blog Noordwijkse Huizen van dinsdag 9 juni 2009


Villa Kleine Zandberg

Mevrouw Cornelia Helena Krol-Punt, gehuwd met Mr. L.G. Krol, bewoonster van villa 'Kleine Zandberg' vraagt een noodhulp voor haar uit drie personen bestaande gezin. Die naam voor een villa had Noordwijkse Huizen wel zelf willen bedenken. Het is de mooiste tot op heden. De villa zou zich hebben bevonden aan de Prins Hendrikstraat 9 te Noordwijk. Wie levert het plaatje?
Bij gebrek daaraan - in dierbare herinnering- een plaatje van het mooie Manado op Java waar zij, de -lieve Vrouw, Moeder, Dochter, Zuster- op 10 augustus 1922, nog maar 34 jaar jong, plotseling is overleden. So Sad! Zo ver van Noordwijk.

De  relatie met de aflevering van Verloren Verleden en Aaf Brandt Corstius.


Geen opmerkingen: